Citaten

Hieronder vindt u citaten van enkele opdrachtgevers over een optreden van Joop Vos:

'Het was niet alleen razend knap, maar ook nog bijzonder geestig'
Minister P.H. Donner

'Inspireren betekent: mensen in harten raken, in plaats van in hun hoofd.' Joop Vos zorgt voor herkenning, verbinding en ontmoeting. Kritisch, kietelend, vol humor en aangenaam is de wijze waarop hij mensen meeneemt om na te denken over hun vak, werken in het onderwijs, en maatschappelijke ontwikkelingen die er toe doen. "Ik was erbij en heb genoten", is een veelgehoorde mening van de Dynamiekmedewerkers.
Jan Jenneskens, lid RvB Dynamiek

Impressie: op maat, scherp, lef, nog lang over nagepraat! Je gaf de zaal snel de indruk dat je je goed voorbereid had en dat je onze pappenheimers wel kende. Diverse individuen werden scherp en met kennis even aangepakt op een manier die goed bij ons past - direct, geen doekjes er omheen winden. Prima uitdagend om ook het bedrijf op de hak te nemen. Combinatie spreken en zingen prima! Complimenten!
A. van Lieshout, House of Performance

De cabaretier Joop Vos wist op ludieke, humoristische maar ook gevoelige wijze het programma aan elkaar te praten en te zingen. Ook zijn liedjes troffen ons allen. Heel knap hoe hij de inhoud van de teksten van de sprekers direct wist te verwerken in zijn conference of liedjes. Uit alles bleek dat hij zich uitstekend had voorbereid en ook op het moment zelf kon improviseren.
M. Vos, Netwerk Palliatieve Zorg regio Oost-Veluwe

Op zeer ludieke wijze heeft Joop Vos onze meeting samenvattend afgesloten. Rap van tong, scherp op de snede, relativerend en met een gezonde dosis humor heeft hij er voor gezorgd dat onze gasten met een positief gevoel huiswaarts zijn gekeerd.
E. Baert, McDonalds Nederland